Fashion

artikelen voor op reis

Dus waarom hebben Sunstones artikelen een niche voor boho accessoires? Omdat ze prachtig, warm, kleurrijk en vol leven zijn.

Bohemian Sunstones heeft een collectie van 16 accessoires. De meeste van deze zijn licht en delicaat, dus perfect voor het zomerseizoen. Maar ze kunnen zeker de Boutique Fashion trend in 2011 aan.

Hier is een lijst van de items in het assortiment van vandaag van de Sunstones:

-T gewichten- gestikte munt portemonnee- frameshorts- geweven hampers- ruitjes platform schoenen- geribbelde vleermuis ketting- omlijste avond tassen- Planetearth hanger set- cross body handtas- versierde sandalen

De Boheemse look is vereeuwigd in een groot aantal collecties zoals die van Jean Paul Gaultier en de sieraden van Sean Combs. Dus wees gerust, je zult zeker een stuk van Sunstones vinden in je favoriete trendzetter!

Sunstones fashion viking sieraden zijn er in vele stijlen, we kunnen wel zeggen dat een staat van oorlog in stijl is. Een van onze favoriete stukken is de minimalistische ketting in de vorm van een kruis, het vertelt echt een verhaal over de vrouw die het draagt. Let wel: we hebben het hier over een gemengde mindset, waarbij het object aan de ene kant een prachtige, trendy partylook is en aan de andere kant een tijdloze subtiele verfijning.

Ook populair in onze collectie is de plateausandaal met vierkante teen. Deze sandaal is nog jong, maar heeft zijn tijd al uitgezeten. Zijn tijdloze elegantie draagt de essentie van de peace-teken mode-trend, door het populariseren van het verhoogde platform, terwijl zijn formele eenvoud de coole factor draagt. Het gebruik van contrasterende kleuren om te komen tot een perfecte vierkante teen plateau sandaal is nova cool! Coole kleurencombinaties!

De gemengde kleurencombinatie van de Vegan in de trend van deze zomer is niet nieuw voor ons. De kenmerken van het bloesem motief, zijn ook aanwezig in kranten, postbodes, verpleegsters en straatverkopers.

Lees meer:
Enkelbandje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.