Shopping

Handgemaakte zeep recept

Zeep bar

gebleekte groene thee en yamboevezels zijn biologische materialen die gebruikt worden om deze handgemaakte zepen te maken. Ik gebruik natuurlijke plantenextracten en ook oliën van mijn favoriete kruidenplanten om dat extra natuurlijke tintje aan handgemaakte zeep te geven.

Het is ook beter voor je huid. Groene thee en yamboo zijn beide natuurlijke antidepressiva. Omdat yamboe delicater is dan groene thee, is het een uitstekend natuurlijk kalmerend drankje om de spijsvertering te bevorderen tijdens ziekte. Groene thee is een andere natuurlijke antidepressivum met vele bekende voordelen.

handgemaakte zeep is hemels met natuurlijke geuren zoals sandelhout, cederhout, lavendel, rozenwater, citrusbloesem, en vanille. Elk item is gevuld met botanische oliën voor die natuurlijke geur. Botanische geuren kunnen ook worden gecombineerd met parfums, zodat een sterke geur kan worden bereikt in combinatie met de tweede natuurlijke geur.

Mijn moeder en grootmoeder gebruikten allebei graag handgemaakte zeep. Ze gebruikten verschillende geuren, maar een van hun favoriete geuren is nog steeds dezelfde. Na de Tweede Wereldoorlog, toen hij naar dwangarbeiderskampen in India werd gestuurd, maakte mijn grootvader de zeep en andere producten voor de kampmedewerkers. Nadat hij uit de kampen was vrijgelaten, bleef hij zeep maken voor de plaatselijke bevolking.

klasgenoten en familieleden die mij in Californië kwamen bezoeken, koesterden het om handgemaakte zeepproducten in te slaan. Een van de dingen die zo mooi is aan handgemaakte zeep is dat het nog steeds een hedendaags product is. De kleur en de stijlvolle aspecten van dit traditionele product zijn er nog steeds, net als tijdens het ontstaan ervan.

ogue International, de makers van handgemaakte zeep, gebruikt natuurlijke ingrediënten in al hun producten. Als u zichzelf een milieubewaker noemt, dan zult u blij zijn met het feit dat dit bedrijf gerecycleerde materialen gebruikt die biologisch afbreekbaar zijn. Ze gebruiken essentiële oliën, zoals sinaasappel, citroen en eucalyptus, om dat geurige aroma toe te voegen dat in alle oliën zit. Ze gebruiken ook kokosolie voor de huid van kinderen.

Veel mensen beschouwen natuurlijke producten als “het leven te vlug”. Zij denken dat alles wat ons helpt te leven beter is dan schadelijke chemicaliën. Eigenlijk zijn natuurlijke producten de essentie van het leven. Ze helpen ons een leven te creëren dat vrij is van chemicaliën en gifstoffen.

Volgens de adverteerder houdt handgemaakte zeep ook ziektekiemen op afstand. Dit is een idee waarvan de tijd gekomen is, maar blijkbaar moet je er nog over nadenken.

U denkt waarschijnlijk dat uw huid heel mooi is, en dat u zich helemaal geen zorgen hoeft te maken over ziektekiemen. Maar je zou verbaasd zijn over het aantal keren dat je je gezicht wast onder de douche, of het aantal keer dat je je handen erover wrijft, trouwens. Feit is dat je onder de douche meer kans hebt om ziek te worden, meer kans hebt om huidproblemen te krijgen, en veel meer kans hebt om deze problemen te verspreiden naar degenen met wie je het bed deelt.

Lees meer:
Zeep online

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *