Shopping

Het kiezen van de juiste donzen dekbedovertrek

Dekbedovertrek hotelkwaliteit

De belangrijkste eigenschap van een dekbedovertrek, afgezien van het uiterlijk, is het comfort dat het biedt. Het is vrij moeilijk om de juiste keuze dekbedovertrek voor een donzen dekbed te kiezen zonder de kennis waarvan u een perfecte keuze kunt maken.

Het eerste waar we aan denken is de draadtelling op de dekbedovertrek. Een draadtelling van 300 is perfect, maar een draadtelling van 200 hoger zorgt voor een elegante uitstraling. Tegelijkertijd wordt er niet ingeboet op kwaliteit en comfort. Bovenal blijft ook de ondersteuning en versiering intact.

Het tweede punt waarmee rekening moet worden gehouden is de vulkracht. De vulkracht is het vermogen van een stof om zijn grootte en vorm te behouden, zelfs na zwaar wassen. De kwaliteit van de vulling wordt gewoonlijk aangegeven door de naaitest die Sew-up World foto’s vaak laten uitvoeren. De test kan worden vergeleken met een race tussen de snelste loper en de langzaamste loper in een wedstrijd.

Ten derde moet rekening worden gehouden met de prijs van de stof. Comfort en duurzaamheid zijn twee belangrijke factoren bij de keuze van een donzen dekbed, en hoe duurder de stof is, hoe beter het product is.

De vierde factor waarmee rekening moet worden gehouden is de grootte van het gat dat door de vulling ontstaat. De grootte van het gat moet precies tussen 4″ en 4″ liggen, want een gat van 2″ is optimaal, en de maat 3″ is ideaal. De maat 5″ wordt beschouwd als de meest optimale maat voor het doorstikken van een quilthoes. Zwaardere stoffen hebben meer ruimte nodig in de kussenslopen, anders zakt het kussen in.

Als de stof natuurlijk is, zal het dekbed gemakkelijker schoon blijven. Anders moet u het dekbed onmiddellijk drogen, anders wordt de vulling doorweekt met water. Als u in een vochtige omgeving woont, is het veiliger om een dekbedovertrek te gebruiken om de buitenste laag van het dekbed te beschermen.

Tenslotte is de overtrek van het dekbed op zichzelf niet voldoende. Een wafel- of kussensprei is nodig om het dekbed te bedekken. De afmeting van het dekbed en de afmeting van de wafel of kussensprei moeten 4 inch bij 5 inch zijn. De dekbedovertrek is belangrijk, maar de wafel of kussensprei is nodig om het dekbed te bedekken.

Dit zijn enkele van de dingen die je nodig hebt om te kijken naar bij het kopen van adown comforterstory. Dit zal u helpen een verstandige beslissing te nemen bij het kopen van het perfecte donzen dekbed.

Lees meer:
Plaid bed
Hamam handdoek

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *