Shopping

Hoe koop je een goedkope damestas

Goedkope damestassen

milaan.it

De website van de winkel is een goede bron van informatie over de verzendkosten, de complexiteit van de verzending en andere details met betrekking tot uw goedkope damestassen. Er is ook een telefoonnummer dat u kunt bellen als u vragen heeft. U kunt ons bellen vanuit Italië.

De winkel is gevestigd aan de Via dei spana. Het straatadres is Piazza della Camba.

Op de bovenste verdieping zijn er veel winkels die verschillende soorten tassen verkopen. Er zijn lederhandelaars, vintagewinkels en zelfs tweedehandswinkels. Je vindt er voor elk wat wils.

We vonden niets interessants in de antiekwinkels (maar misschien ben ik gewoon een geluksvogel?), maar ik vond wel wat leuke koopjes in de tweedehandswinkel. Ik kocht een paar geweldige tassen, waaronder een vintage Givenchy rugzak voor 40 euro (het was een tas uit de jaren 1970).

Er is ook zoiets als een Italian tracker wallet die kan dienen als toilettas. Ik weet niet zeker of ze die echt verkopen, maar misschien is het de moeite waard om eens te kijken.

vi. delfi tassen

Tenslotte is er de delfi-tassenlijn. Dit zijn tassen en portefeuilles gemaakt door hetzelfde bedrijf dat de high-end tassen maakt.

Delfi staat bekend om zijn hoge kwaliteit en aandacht voor details. Het in Italië gemaakte leer is zeer sterk en duurzaam. Alle tassen hebben een voering van 100% polyester canvas.

Er zijn veel kleuren om uit te kiezen in de delfi-reeks, waaronder hemelsblauw, bordeauxrood, zeebries, paars, auberginepaars en limoengroen.

Er zijn ook veel Promax tassen in het assortiment. Deze tassen zijn gemaakt van een ander soort stof dan die in de topgamma’s worden gebruikt. Deze zijn hoofdzakelijk van katoen gemaakt, maar er is ook een redelijke hoeveelheid satijn.

Lees meer:
Tassenwinkel in Den Haag
Groothandel tassen

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *