Entertainment

Wat is een photobooth

photobooth

Photobooths zijn er in alle soorten, maten en prijzen. Een Photobooth is een totaal andere ervaring dan een fotohokje. Waar een fotohokje slechts één camera in het hokje toestaat en onmiddellijk wegneemt, staat een photobooth toe dat de foto’s ook worden genomen. Ook al ben je in een aparte ruimte, je kunt toch een paar hele leuke, en gezellige foto’s maken.

Als u foto’s van twee of meer personen wilt, hebt u een 2-body photobooth nodig. Eén body heeft de flitser op de achtergrond ingesteld op 3. Hierdoor heeft de fabrikant van de photobooth één witte LED tegen de zwarte achtergronden. Met een andere alles-in-één unit kan de modelbouwer 4 foto’s nemen van elke kant of vanuit 2 posities binnenin. Een van de leuke dingen van een photobooth is dat je ook video kunt opnemen.

Een photobooth staat op een standaard, maar systemen zoals de Humble Rewards photobooth staan op een tafel! U moet wel de ruimte voorzien zodat de mensen het kunnen zien. Dit kan aan uw eigen picknicktafel of de eetkamertafel zijn! De stand kan in een lichte hoek gezet worden, wat belangrijk is, ook al staat hij op een standaard. De manier waarop hij staat is dat hij hoog genoeg is om volledig geïsoleerd tegen de muur te staan; toch is hij dichtbij genoeg geplaatst zodat de mensen hem kunnen zien. De camera is op het podium geplaatst en de foto’s die met de ingebouwde flitser worden genomen, zijn uiterst draagbaar door zijn geringe afmetingen.

Perspectief zo veel van de recente toevoegingen aan de markt. Er zijn verschillende soorten beeld (breed, middel en smal), en je hebt de keuze uit verschillende manieren waarop je naar de foto kunt kijken. U kunt de hele familie portretteren, een kleine familiegroep of een aantal personen laten weergeven. U kunt elke persoon een kopie van de foto’s of afdrukken in hun eigen hand geven en ze samen laten staan in hun eigen individuele aanzicht.

Er zijn zoveel mogelijkheden om je fotografie te verbeteren en onsterfelijke momenten aan je plakboeken toe te voegen. Er is geen reden meer om vast te zitten aan je digitale camera met een digitale printer en vast te zitten in hetzelfde saaie kader. Geef de camera rust en ontspan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.