Shopping

Wat zijn de verschillende soorten garen

Wol online bestellen

garen werkt door eindeloze combinaties van kleuren in een fabriek ver weg van de aarde.

Er zijn twee soorten garens, de viscose en de wet works.Viscose garens zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als uw fleecedeken, maar de garens zijn zo in elkaar gedraaid dat ze niet gedraaid raken zoals de andere soorten garens. En het beste is dat uw Worx garens helemaal niet gedraaid raken!

Wol wordt gemaakt van de zachte vezels van schapen zoals die in schaapskooien voorkomen. Ook al lijkt schaapskooi erop, de eigenlijke vezels (de vezels die uw huid raken) zijn zachter dan de fleecevezels op uw deken, en dus veel zachter.

Het eigenlijke garen van uw dekens wordt ofwel in een fabriek gemaakt, ofwel in kleine partijen door iemand anders. U zult niet in staat zijn de door u gewenste vezels te kiezen, aangezien de fabriek de hele partij produceert. U kunt echter op websites kleine partijen van verschillende soorten wol vinden, zoals merinogaren, dat echt de beste soort wol is die u kunt kopen.

Ik hoop dat dit antwoord geeft op je vragen over wol, zoals: als het alleen als vloeistof bestaat, waarom wordt het dan niet gebruikt voor slaapzakken omdat het te zwaar is? Hoe voelt het aan?

voelen? Het gewicht van wol varieert naar gelang van het soort garen:

Van de luxe Classica die wij weven is gemaakt van viscosewol van hoge kwaliteit waarvan de zachtheid nooit vermindert met de tijd en het dragen.

De beste garens worden gesponnen van korte of middellange tot lange stapelvezels, die een betere definitie hebben, en de garens zelf zijn iets zachter.

Garens zoals Merino hebben de fijnste zachtheid en de definitie die te vergelijken is met zijde.

De garens zijn zo fijn afgewerkt dat ze een glanzende glans krijgen die in contrast staat met de kleur van de zijde.

Garens zoals Achenone ( gladde elasparoot) zijn voor lang gekoesterde tapijten.

Als het gevoel vers is, is het verschil tussen de garens gemakkelijk te zien.

Het is veel gemakkelijker onderscheid te maken tussen de garens van Achenone garens dan tussen de garens van Merino garens.

Ondanks de verschillen breit men met beide soorten garens. Breien met de beste kwaliteit garens is leuk!

Soms kan het gebeuren dat u garen overhoudt dat met andere stoffen is vermengd. In dat geval kunnen de twee overblijvende stukken garen als “aanrakingscorrecties” worden gebruikt om het beste van beide werelden te krijgen! Het is een grote voldoening om te breien met garens van de beste kwaliteit.

Is jute afval? Naar mijn mening is het antwoord nee. Hoewel dit niet het geval is, is het misschien een goed idee om producten te vermijden die gemaakt zijn van materiaal dat voor meer dan 25% uit boompolyton bestaat (kan worden vervangen door polyesterhars).

Het idee is om de mooie (en milieuvriendelijke!) met bomen bedrukte polyester werfborden aan te schaffen om de plastic gazonparasol en prullenbak te bedekken. Een ander idee is om decoratieve polyester of acryl gazon borden te kiezen.

Er zijn enkele andere mogelijke alternatieven voor plastic gazonborden. De meest voorkomende is de mantra bord stijl met een stoffen buitenkant. Dit zou een goede vervanging zijn voor de plastic gazonborden. De beste manier om het verschil tussen de gewone plastic gazon borden en deze alternatieve types te vertellen is om ze aan te raken.

Een bord dat gebruikt kan worden is de “ogrammette” stijl die een grote bloemenvaasvorm werpt.

Een ander bord is de “regenman” stijl met de vormen van regenmannen, bomen en bergbeklimmers.

En dan is er de Bangswood stijl die de vorm heeft van een vogelbad.

Het volgende alternatief voor plastic gazon borden is stof gazon borden. Deze borden zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van verschillende kleuren en stoffen. Aangezien de meeste stoffen borden waterdicht zijn, kunnen ze heel comfortabel worden geplaatst als permanente armaturen op het terrein.

Het meest voorkomende materiaal voor gazontekens is de polypropyleen tekenstijl. Dit bord is aan één zijde gekleurd en kan een matte of glanzende afwerking hebben. De meeste van deze borden zijn robuust genoeg om windstormen en regenbuien te weerstaan. Polypropyleen borden zijn vrij duurzaam.

De aluminium legering bord stijl is dezelfde stijl als de plastic borden. Dit bord zal roesten als het wordt blootgesteld aan water en is sterker dan de polypropyleen stijl.

Het bord in zwart staal is vergelijkbaar met het bord in aluminiumlegering. Dit bord is gekleurd zoals aluminium en verkrijgbaar in mat en glanzend.

Het onbetrouwbare bord is het moeilijkst te identificeren. Het bord in aluminium legering stijl is het zwaarst. Het heeft een geborstelde rand en het onbetrouwbare bord heeft een gestempelde ‘S’-vormige lijn onder de ‘S’ in onbetrouwbaar. Het bord is ook verkrijgbaar met een witte achtergrond.

Lees meer:
Breipakketten
Haakkatoen

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *